Calpe, Costa Blanca

Amatista Apartments

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 65 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Amatista Apartments är ett enkelt lägenhetshotell som ligger precis på Arenal-stranden i spanska Calpe. På hotellet finns två vuxenpooler och en barnpool. Ni bor i lägenheter med upp till fyra rum – perfekt för större resesällskap. I lägenheterna har ni kokvrå så att ni kan laga egen mat och om inte det lockar bor ni bara ett par minuter från Calpes centrum där ni hittar ett brett utbud av restauranger och barer.

**En deposition på 100 euro tas vid incheckningen på hotellet. Dessa återbetalas vid utcheckning om rummet är lämnat i bra tillstånd**

**Från och med 10/8 2018 så är receptionen i TURMALINA Apartments. Receptionen i Amatista Apartments är öppen varje dag mellan 23/6 – 9/9 2018 mellan kl. 09.00 – 22.00. Utanför dessa öppettider så hämtas nycklarna från TURMALINA Apartments.**

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger precis på Arenal-stranden.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 77,9 km från Alicantes flygplats.

Boende
Här bor ni i lägenheter med balkong, vardagsrum och ett, två eller tre sovrum. Alla lägenheter har kokvrå där ni kan laga mat och badrum med badkar.

Mat & Dryck
Här finns ingen restaurang, men i närområdet hittar ni flera lokala restauranger och barer. Ni kan självklart laga egen mat i er kokvrå.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Här finns två vuxenpooler och en barnpool, samt en solterrass med solstolar. Hotellet erbjuder inga aktiviteter men ni bor nära både till stranden och Calpes centrum.

Övriga Tjänster
- 24 timmars-reception
- Wifi (ev. avgift)
- Parkering (ev. avgift)
- Tvättservice

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan