Benidorm, Costa Blanca

Hotel RH Princesa

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 4349 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Beläget i hjärtat av Benidorm ligger det moderna RH Princesa. Här finns faciliteter för barn, en svalkande pool och många aktiviteter för både stora och små. En perfekt tillflykt för både par och familjer.

**Observera att det pågår flera renovationsarbeten på det här hotellet. Från 10/09 – 30/09/2019 är inomhuspoolen stängd för renovering. Från 21/10 – 27/10/2019 är parkeringsplatsen stängd för renovering, men garaget kommer fortfarande att vara öppet. Mellan december 2019 and januari 2020 kommer utomhuspoolen att vara stängd för renovering, och gäster kan då använda poolen på systerhotellet hotel RH Victoria i närheten.**

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger 700 m från stranden.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 60 km från Alicantes flygplats.

Boende
Här kan du välja mellan enkel-, dubbel-, tippel- och familjerum, som alla är utrustade med luftkonditionering, privat badrum, TV, Wi-Fi, hårtork, telefon, värdeskåp och minibar. Alla rum förutom enkelrummen har även balkong eller terrass.

Mat & dryck
På hotellets huvudrestaurang serveras internationella och lokala favoriter i bufféform, och här anordnas även show-cooking.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning
Slappa på en solstol vid hotellets utomhuspool, eller koppla av i jacuzzin. Barn med sprall i benen kan leka av sig i barnpoolen eller vara med i barnklubben, där lekledaren anordnar spännande aktiviteter dagligen. Den sportiga typen kan använda gymmet, och de som letar efter en heldag i lite extra lyx är välkomna till spaet.

**Notera att gäster under 14 år bara har tillträde till spaet mellan 16.00 – 19.00 och måste vara i en vuxens sällskap.**

Övriga tjänster
– Luftkonditionering
– Barnpassning
– Gym
– Internet
– Barnklubb
– Barnpool
– Tvättservice
– Bagageförvaring
– Rumservice
– Värdeskåp
– Spa
– Pool
– Telefon

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.