Benidorm, Costa Blanca

Paraiso 10

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 669 omdömen

Läs mer om hotellet

Lägenheter belägna i Benidorm ca 800 m från stranden.

Paraíso 10 har utrustade lägenheter och ligger i ett relativt lugnt område i Benidorm, ca 800 m från stranden och nära många restauranger, barer och snabbköp.

**Observera att hissarna på hotellet kommer att bytas ut från och med den 2 januari 2019. Under den första fasen kommer två av hissarna att bytas ut, vilket beräknas vara färdigt den 30 april 2019. Den andra fasen kommer att pågå mellan januari och mars 2020. Arbetet kommer att pågå mellan 08.30 – 18.00 och vissa ljudstörningar är att vänta.**

Hotellet har 24h reception, hiss, pool, barnpool, tennisbana (extra avgift), bar, internetanslutning (extra avgift), allmän telefon, bagagerum och parkering (efter förfrågan och extra avgift)

Lägenheterna är utrustade med luftkonditionering (extra avgift), värme, kök (spis, kylskåp, vattenkokare, brödrost och köksutrustning), Wi-Fi (extra avgift), TV och safe (extra avgift)
Lägenheterna har enkelsängar i sovrummet och en bäddsoffa i vardagsrummet

För vistelse i 7 nätter eller mer sker en lätt städning och byte av handdukar 2 ggr/vecka. Lakan finns vid ankomst.
För vistelse mer än 7 nätter bytes lakan och handdukar en gång per vecka efter första veckan
För vistelse mellan 4 - 6 nätter: Lakan finns vid ankomst och det sker en lätt städning och byte av handdukar en gång under vistelsen.

**Hotellet välkomnar inte svensexor och möhippor. Gruppbokningar för mer än 5 rum eller fler än 16 gäster är inte tillåtna.**

**En deposition på 50 euro per person betalas vid ankomst.**