Benidorm, Costa Blanca

Mediterraneo Benidorm Hotel

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2354 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Mediterraneo Benidorm Hotel ligger i området Rincon de Loix i Benidorm, nära den kända Levante-stranden och vattenparken Aqualandia. Hotellet erbjuder bland annat en utomhuspool, en barnpool och en uppvärmd inomhuspool. Du kan också träna på gymmet och koppla av i bastun eller jacuzzin, medan barnen kan leka på lekplatsen och delta i barnklubbens roliga aktiviteter. Kvällstid anordnas också underhållning i form av livemusik.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 1,5 km från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 65 km från Alicantes flygplats.

Boende

Hotellet erbjuder 176 rum. Samtliga har tv, kylskåp, telefon, hårtork, luftkonditionering (sommartid) och värdeskåp. Det finns också rum med poolutsikt. Alla rum passar upp till fyra gäster och de flesta har balkong eller terrass.

**Vänligen observera att gruppbokningar (bokningar som avser 5 eller fler rum) endast kan göras på förfrågan och inte kan garanteras. Svensexor, möhippor och grupper med ungdomar accepteras inte, och hotellet förbehåller sig rätten att neka gruppbokningar som har gjorts separat.**

Mat & dryck

I hotellets bufférestaurang serveras både lokala och internationella rätter till frukost, lunch och middag. Show cooking och ett stort utbud av spanska viner erbjuds. Du kan välja att bo med All Inclusive.

Vårdad klädsel gäller i restaurangen vid middagstid.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

I mitten av hotellkomplexet finns en solterrass med en utomhuspool och en separat barnpool. Det finns också en relaxavdelning inomhus med en uppvärmd inomhuspool, bastu och jacuzzi. Du kan träna på gymmet och delta i olika spel, tävlingar och aktiviteter. Underhållning i form av livemusik anordnas också. Det finns en lekpark och för barn i åldrarna 5 – 12 år finns en barnklubb som leder olika aktiviteter. Barnklubben är öppen mellan 10.00 – 13.00 (maj och oktober) och 10.00 – 18.00 (juni till september). I närheten av hotellet hittar du också den kända vattenparken Aqualandia och nöjesparken Mundomar.

Vid incheckning får du ett id-kort som måste uppvisas när du beställer tjänster, måltider och dylikt. Kortet återlämnas vid utcheckning.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Luftkonditionering

  • Valutaväxling

  • Internet

  • Tvättservice

  • Bagageförvaring

  • Rumservice

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.