Benidorm, Costa Blanca

Magic Cristal Park

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 5022 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Bara några minuters promenad från stranden, i den gamla delen av Benidorm, ligger hotellet Magic Cristal Park. Hotellet har en barnvänlig atmosfär med mängder av aktiviteter för de små. Du hittar bland annat en barnklubb som anordnar roliga aktiviteter under hela sommaren. Hotellet ligger dessutom med utsikt mot den vackra Aigüeraparken, som är en välbesökt turistattraktion i området.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 450 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 60 km från Alicantes flygplats.

Boende

Du bor här i rum med tv, telefon, minikylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Luftkonditionering erbjuds under högsäsong.

**Observera att hotellet inte tillåter gruppbokningar för fler än två rum under samma namn. För familjebokningar måste gäster boka två rum och därefter eventuellt tredje och fjärde rum separat under någon annan i sällskapets namn. Hotellet kommer att avboka alla bokningar med fler än två rum i samma namn. Svensexor, möhippor och stora ungdomsgrupper är inte heller tillåtna på hotellet.**

Mat & dryck

Måltiderna serveras i hotellets bufférestaurang och mellan måltiderna erbjuds snacks. Här finns även flera olika barer där du kan hitta snacks, glass och drycker, med eller utan alkohol.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellets pool ligger på högsta våningen i en glaspyramid och runtomkring på solterrassen finns solstolar. Det finns också en jacuzzi och aktiviteter som poollekar, dart och olika brädspel erbjuds. Kvällstid anordnas underhållning i form av filmvisningar, frågesport och dans.

För dig som har valt ”All Inclusive med utflykter” som boendealternativ erbjuds en hotellbuss som kör till Amigos-hotellen dagtid där du hittar en mängd barer och restauranger.

**Gäster som bor med Ultra All Inclusive i minst 7 nätter kan ta del av gratis utflykter som anordnas.**

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Luftkonditionering

  • Internet

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.