Cala De Finestrat, Costa Blanca

Magic Tropical Splash

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2105 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

På Magic Tropical Splash finns allt du kan önska dig för en lyckad familjesemester. Hotellet, som renoverades 2017, har bland annat en rolig vattenlekpark med flera vattenrutschbanor och ett stort härligt poolområde med balinesiska solsängar. Här finns tre restauranger, varav en har pirattema, och flera barer där du kan svalka dig med en drink vid poolkanten. Passa på att njuta av avslappnande behandlingar på hotellets spa, medan barnen kan delta i barnklubbens roliga aktiviteter.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger 600 meter från stranden. Sandstrand.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 53 km från Alicantes flygplats.

Boende

Du kan här välja mellan att bo i lägenheter med två rum (45 kvm stora) eller tre rum (60 – 65 kvm). Det finns också extra stora trerumslägenheter på 120 kvm. Samtliga har luftkonditionering, tv, telefon, internet, hårtork och en rymlig balkong eller terrass. Här finns också en kokvrå eller ett kök (beroende på lägenhetstyp) med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, kaffe- och tefaciliteter samt enklare köksutrustning. Spjälsängar finns på förfrågan. Städning sker 7 dagar/veckan och sängkläder byts 3 dagar/veckan.

**Vänligen notera att svensexor, möhippor och ungdomsgrupper inte är tillåtna på hotellet. Hotellet tillåter inte heller gruppbokningar för fler än två rum under samma namn. För familjebokningar måste gäster boka två rum och därefter eventuellt tredje och fjärde rum separat under någon annan i sällskapets namn. Hotellet kommer att avboka alla bokningar med fler än två rum i samma namn.**

Mat & dryck

I hotellets huvudrestaurang, Caribe, serveras frukost, lunch och middag i bufféform. Du kan välja att bo med All Inclusive. Det finns också en restaurang vid poolen och en taverna med pirattema som är specialiserad på amerikanska rätter. Hotellet har även flera barer med olika teman där du kan beställa lättare rätter, snacks och olika sorters drycker.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en stor solterrass med flera jacuzzis, balinesiska solstolar och en lagunliknande pool med en grundare del för barnen. Det finns också en 3 000 kvm stor vattenpark med 6 vattenrutschbanor och en vattenlekplats i form av ett piratskepp. Hotellet har också ett gym och ett spelrum med tv-spel och olika sorters simulatorer. Barnen kan delta i barnklubben och leka i det roliga lekrummet. På hotellets spa finns jacuzzi, turkiskt bad, bastu, isfontän, thermalsängar, regndusch, massage och olika behandlingar.

**Gäster som bor med Ultra All Inclusive i minst 7 nätter kan ta del av gratis utflykter som anordnas.**

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Luftkonditionering\t

  • Internet

  • Värdeskåp

  • Valutaväxling

  • Tvättservice

  • Bagageförvaring

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.