Aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19 (Coronavirus). Läs mer
Benidorm, Costa Blanca

La Era Park Apartments

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 680 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Lägenhetshotellet La Era Park Apartments ligger i centrala Benidorm och passar perfekt för dig som letar efter ett prisvärt boende för kompisresan. Hotellet har ingen åldersgräns, men riktar sig mer till vuxna än till barnfamiljer och framför allt under högsäsongen är det populärt hos unga resenärer. Här bor du i lägenheter med kokvrå, där du enkelt kan laga dina egna måltider, och i hotellets poolbar kan du beställa svalkande drycker. Tack vare det centrala läget hittar du också ett stort utbud av barer och restauranger i närheten.

Hur långt är det till närmsta strand?
Närmsta strand ligger 900 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 46 km från Alicantes flygplats.

Boende
Du bor här i lägenheter med kokvrå, luftkonditionering, tv, internet, värdeskåp och balkong eller terrass.

**Observera att det här hotellet är populärt för svensexor och möhippor. I och med dess livliga atmosfär är det inte lämpligt för barnfamiljer och par.**

Mat & dryck
Hotellet har ingen restaurang, men du kan enkelt laga dina egna måltider i lägenheten. Det finns också en poolbar där du kan beställa enklare rätter, snacks och olika sorters drycker.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning
På hotellets solterrass finns en utomhuspool. Inga aktiviteter erbjuds, men tack vare det centrala läget hittar du en stor variation av butiker, sevärdheter och aktiviteter i området. Gratis internet erbjuds över hela hotellområdet, inklusive rummen.

Övriga tjänster
- 24-timmarsreception
- Luftkonditionering
- Internet
- Tvättservice
- Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.