Benidorm, Costa Blanca

Flamingo Oasis Hotel

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 5372 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Här bor ni på ett stort och omtyckt All Inclusive-hotell i spanska Benidorm – bara 1 km från Levante-stranden. Hotell Flamingo Oasis har en stor huvudpool med olika djup och en separat barnpool precis bredvid. Vid poolen finns en trevlig snackbar och de större måltiderna serveras inne på hotellets två bufférestauranger. Under vintermånaderna håller hotellets inomhuspool öppet så att ni kan bada även om ni åker utanför säsong. Under sommarsäsongen håller hotellets personal i aktiviteter om dagarna och underhållning om kvällarna. För barnen finns även ett lekområde. Hotellet har en egen minigolfsbana – perfekt för en dagsaktivitet som passar liten som stor.

Benidorm är en av Costa Blanca-kustens största semesterpärlor. Här finns ett pulserande nöjesliv och hotell om passar de flesta semestersällskap. Orten bjuder även på tre fina stränder: Levante-stranden som är det livliga alternativet, Poniente-stranden som är lite mer avslappnad och den mindre Malpas-stranden, som är en undangömd vacker vik.

**Vänligen observera att hotellet inte rekommenderas för svensexor, möhippor och grupper. För dessa typer av bokningar betalas en deposition på 100 euro/person vid incheckning.**

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger bara 1 km från den stora Levante-stranden.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 60 km från Alicantes flygplats.

Boende
Här bor ni i stilrena och fräscha rum, med balkong, luftkonditionering (sommarmånaderna), hårfön, satellit-tv, telefon och bäddsoffa.

Mat & Dryck
Här finns två bufférestauranger som serverar frukost, lunch och middag (vid vegetarisk diet, var god säg till innan ankomst så att hotellet kan servera så passande kost så möjligt). Hotellet har också en poolbar som serverar snacks och en discobar som håller öppet kvällstid och där kvällsunderhållningen anordnas. Alla månader förutom juli och augusti har hotellet även en pianobar endast för vuxna som har öppet 6 kvällar i veckan.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Här finns tre utomhuspooler, varav en väldigt stor och agerar huvudpool och en annan är barnpool. Hotellet har även en inomhuspool som har öppet vintertid så att ni kan bada på hotellet, även utanför säsong. För barnen finns ett lekområde och för vuxna som vill träna på semestern finns gym. Hotellet har också en minigolfbana på området.

Övriga Tjänster
- 24 timmars-reception
- WiFi (mot avgift)
- Internethörna (mot avgift)
- Bagageförvaring
- Tvättservice (mot avgift)
- Valutaväxling
- Biluthyrning

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.