Benidorm, Costa Blanca

Hotel Cuco

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 823 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Sedan Hotel Cuco öppnades på nytt efter sin totalrenovering så har det snabbt blivit en av Benidorms populäraste hotell. Cuco är perfekt för fashionabla par och familjer, och med sin avslappnade miljö och unika design är hotellet det självklara valet för en solsemester utom det vanliga. Hotellets ypperliga läge endast 15 minuters gångavstånd från bägge av Benidorms ikoniska stränder gör att hotellet lämpar sig perfekt för lata dagar på stranden.

**Vänligen observera att hotellet inte välkomnar möhippor och svensexor.**

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger 950 m från Poniente Beach, och 1,2 km från Levante Beach.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 59 km från Alicante Airport.

Boende

Alla standard dubbelrum är inredda i en excentrisk och artistisk stil, med vågade tryck och skarpa citrusfärger. Utöver AC, har rummen även angränsande badrum, 32 tums satellit-TV och telefon samt säkerhetsskåp mot extra avgift. Spjälsängar finns även att tillgå.

Mat & dryck

Den stilfulla restaurangen är den perfekta platsen för att ta ett mål mat med familj eller vänner, och serverar internationella rätter med chans att se hur maten tillagas. Det finns även ett avslappnat kafé, samt en säsongsöppen poolbar med tillfriskningar och snacks under juli och augusti.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellets fullspäckade program kommer säkerligen att uppskattas av mer aktiva resenärer, som kan delta i dags- och kvällsaktiviteter sex dagar i veckan. Gratis Wi-Fi finns även tillgängligt i alla rum och gemensamma områden. Cucos gäster har även rätt att använda grannhotellets takterrass och poolen där, som höjer sig högt över havet och erbjuder spektakulära vyer över resorten.

**Vänligen observera att en del av detta hotells faciliteter endast har öppet under vissa säsonger av året.**

Övriga tjänster

  • 24/7 reception

  • Underhållning

  • Tvättservice

  • Solbäddar

  • Terrass

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.