Albir, Costa Blanca

Magic Robin Hood

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 3749 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Magic Robin Hood ligger på den soliga Costa Blanca-kusten i sydöstra Spanien. Det här familjevänliga hotellet erbjuder ett stort, roligt poolområde med flera olika sektioner, vattenlekplatser och vattenrutschbanor. Med sin kreativa arkitektur, stora utbud av restauranger och roliga aktiviteter för både stora och små är det ett perfekt hotell för familjesemestern. Barnen kan bland annat delta i barnklubben, medan de vuxna kan njuta av avkopplande behandlingar på hotellets spa.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 3 km från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 70 km från Alicantes flygplats.

Boende

Du bor här i bungalower med sovrum, badrum, vardagsrum och en kokvrå med minikylskåp, mikrovågsugn samt kaffe- och tefaciliteter. Andra faciliteter är luftkonditionering, tv och hårtork.

Mat & dryck

Hotellet har två bufférestauranger, The Golden Arrow och Long Bow Terrace, där frukost, lunch och middag serveras. Du kan välja att bo med All Inclusive. Det finns också en grillrestaurang, Friar Tuck Inn, och The Lion Heart Magic Restaurant där show cooking erbjuds.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har ett poolområde med en stor utomhuspool, med olika områden, vattenlekplatser och vattenrutschbanor. Här finns också en poolbar och flera jacuzzis. På hotellets spa finns bland annat en inomhuspool med vattenfall, bastu och olika behandlingar. För barnen finns flera lekområden, en hoppborg och en barnklubb som anordnar olika aktiviteter. Aktiviteter som erbjuds är dart, bordsfotboll och bordtennis. Du kan också besöka Game Experience, där du kan spela racingsimulatorer, arkadspel, dans- och musikspel samt olika virtual reality-spel. Hotellets gäster kan också besöka grannhotellet Club la Marina där du till exempelvis kan spela tennis till reducerade priser. En gratis buss går till andra hotell i Magic-kedjan.

**För gäster som bor med måltidsvalet Ultra All Inclusive erbjuds en gratis buss till de andra hotellen i Magic-kedjan, inträde till Terra & Aqua Natura, en Robin Hood middagsshow på lördagar samt spa och specialmiddag.**

Övriga tjänster

  • Luftkonditionering

  • Internet

  • Värdeskåp

  • Minilivs

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.