Albir, Costa Blanca

Albir Garden Resort & Aquagarden

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2512 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Albir Garden Resort & Aquagarden är ett stort familjehotell med gott om aktiviteter. Här finns nämligen en stor vattenpark på området med flera pooler och hela 16 vattenrutschbanor i olika våghalsgrad! Hotellet har även flera grönområden och gott om sportaktiviteter för hela familjen. Du bor i lägenhet och kan välja mellan att laga egna måltider eller förboka måltider på hotellet.

Hotellet ligger på gångavstånd (500 meter) från centrum av den trevliga semesterorten Albir med flera restauranger och butiker. Till den livligare semesterorten Benidorm är det ca 5 km.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 1,5 km från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 62 km från Alicantes flygplats.

Boende

Du bor här i fina tvårumslägenheter som består av ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum/kokvrå. I alla lägenheter finns luftkonditionering, tv, telefon och balkong eller terrass.

Mat & dryck

I hotellets huvudbyggnad finns en luftkonditionerad restaurang där frukost, lunch och middag serveras i bufféform. Rätterna är medelhavsinspirerade och du kan välja att bo med All Inclusive. Det finns också en poolbar och ett café där du kan beställa snacks, glass och olika sorters drycker.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har ett fint poolområde med fyra pooler, varav en barnpool, solstolar och parasoll. En av poolerna är uppvärmd mellan november och april. Poolområdet omges av grönska och busvänliga grönområden. Hotellet erbjuder även gott om aktiviteter som tennis, basket, volleyboll och ett modernt gym. För barnen finns även lekplats och barnklubb i hotellets regi (endast sommarsäsong). Det finns också en vattenpark med flera pooler och hela 16 vattenrutschbanor, allt från små rutschbanor för de mindre till större och snabbare rutschbanor för de äldre.

Det erbjuds även många familjeaktiviteter som lägereldsberättelser, guldvaskning som i det gamla Vilda Västern och fossilletning. Barnen kan också testa på hur det är att vara arkeolog och för barn i åldrarna 7 - 14 år erbjuds en workshop i byggande och programmering av Lego-robotar.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Luftkonditionering

  • Bankomat

  • Barnpassning

  • Valutaväxling

  • Internet

  • Tvättservice

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.