Albir, Costa Blanca

Albir Garden Aqua Park

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1425 omdömen
Vill du åka på semester, men vet inte vart? Testa Solakuten för inspiration!
Antal rum: 1

Läs mer om hotellet

Översikt
Albir Garden Aqua Park är ett stort familjehotell med gott om aktiviteter. Här finns nämligen en stor vattenpark på området med flera pooler och hela 16 vattenrutschbanor i olika våghalsgrad! Hotellet har även flera grönområden och gott om sportaktiviteter för hela familjen. Du bor i lägenhet och kan välja på att laga egna måltider eller förboka måltider på hotellet.

Hotellet ligger på gångavstånd (500 m) från centrum av den trevliga semesterorten Albir med flera restauranger och butiker. Till den livligare semesterorten Benidorm är det ca 5 km.

**Vänligen observera att vattenparken är öppen under högsäsongen mellan 01/04 och 05/10.**

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger 1,3 km från närmsta strand. Stenstrand.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 61 km från Alicante flygplats.

Boende
Fina tvårumslägenheter som består av ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum/kök. I alla lägenheter finns luftkonditionering, balkong, enkelsängar, bäddsoffa, TV, pentry, kylskåp, enkel köksutrustning och badrum med bad/dusch.

Mat & Dryck
På hotellet finns bufférestaurang, poolbar, bar och café. När du bor med All Inclusive ingår alla måltider, dryck och snacks mellan kl. 08.00 och 00.00. Huvudmåltiderna serveras som buffé i hotellets restaurang.

I hotellets halv- och helpensionsalternativ ingår endast frukost och middag - dryck under och mellan måltider kostar extra.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Hotellet har ett fint poolområde med fyra pooler, varav en barnpool, solstolar och parasoll. Poolområdet omges av grönska och busvänliga grönområden. Hotellet erbjuder även gott om aktiviteter som tennis, basket, volleyboll och ett modernt gym. För barnen finns även lekplats och barnklubb i hotellets regi (endast sommarsäsong).

I maj 2015 öppnade hotellets vattenpark! Här finns flera pooler och hela 16 vattenrutschbanor , allt från små rutschbanor för de mindre till större och snabbare rutschbanor för de äldre.

Inför 2018 erbjuds många nya familjeaktiviteter som lägereldsberättelser, guldvaskning som i det gamla Vilda Västern och fossilletning.

Hotellet ligger 500 m från centrum av Albir med shopping och nöjen. Till den större granorten Benidorm är det ca 5 km.

Övriga tjänster
- 24-timmarsreception
- 3 våningar (Hiss, endast i huvudbyggnaden)
- Parkering
- WiFi (mot avgift)
- Tvättservice
- Bagageförvaring
- Utflyktsinformation

Lokal avgift kan tillkomma för vissa av faciliteterna.

Visa hotell på kartan