Vilamoura, Costa de Algarve

Apartments Old Village

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 629 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Apartments Old Village är ett unikt hotell utformat som en liten stad. Här bor man i lägenheter eller villor vid små kullerstensgator och fina trädgårdar. Alla lägenheter och villor är självförsörjande, och i närområdet finns många butiker där man kan handla sin egen mat. Perfekt för barnfamiljer.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger 2,3 km från stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 25 km från Faros flygplats.

Boende

Hotellet erbjuder en mängd olika lägenheter samt mindre villor. Alla boendetyperna är självförsörjande, och är finns allt som behövs för att laga egna måltider. I utrustningen ingår kök med spis och ugn, mikrovågsugn, brödrost, tvättmaskin, matsal, TV, värdeskåp och balkong eller terrass.

Mat & dryck

Här finns en mängd restauranger att välja på om du blir trött på att laga egen mat. Välj mellan en internationell restaurang, portugisiskt samt en engelsk pub. För mindre mål och goda drinkar rekommenderas ett besök till någon av de två snackbarerna eller cocktailbaren.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet erbjuder hela tre utomhuspooler med sköna solstolar (avgift). Här finns även vackra trädgårdar samt en lekplats för de yngre. Wi-Fi finns.

**Observera att ett säkerhetskort behövs för att komma in till poolområdet på grund av säkerhetsanledningar. Dessa går att fås mot en deposition på €10.**

Övriga tjänster

  • Barnpassning

  • Internet

  • Lekplats

  • Solterrass

  • Pool

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.