Aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19 (Coronavirus). Läs mer

Armacao De Pera, Costa de Algarve

Quinta Das Figueirinhas

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 316 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
På det här budgetboendet kan du verkligen koppla av på riktigt med din familj eller partner. Här erbjuds många olika aktiviteter för både stora och små. Quinta Das Figueirinhas är beläget mitt i hjärtat av Algarvekusten, ett par minuters gångavstånd från såväl strand som stad och nattliv. Här kan du njuta av ett dopp i någon av poolerna, prova på genuin portugisisk mat och ta tillvara på gratisbussen till stranden och staden.

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger 800 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 55 km från Faros flygplats.

Boende
Alla lägenheterna (upp till fyra personer) är utrustade med luftkonditionering, värdeskåp, TV, privat badrum och balkong. Bokar du villa (upp till sex personer) så bor du med luftkonditionering, värdeskåp, TV, strykbräda och järn (mot förfrågan), privat badrum och balkong.

Mat & dryck
Här finns en restaurang som serverar traditionella rätter. Alla rätterna är a la carte och förbereds på beställning. Det finns även en snackbar och ett café.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning
Faciliteter inkluderar två utomhuspooler för vuxna och barn, en lekplats, volleyboll, en fotbollsplan, gratis Wi-Fi samt gratis buss till stranden och staden.

Övriga tjänster
– Luftkonditionering
– Internet
– Lekplats
– Barnpool
– Transferbuss
– Solterrass
– Pool
– Internet

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.