Armacao De Pera, Costa de Algarve

Ukino Palmeiras Village formerly Be Live Family Palmeiras Village

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 3065 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Be Live Palmeiras är ett nyrenoverat hotell på charmiga Algarve-kusten i Portugal. På det fräscha hotellområdet hittar du ett snyggt poolområde, omgivet av en solterrass med solstolar och parasoll. Intill poolen finns en tennisplan och en lekplats för barnen. Från hotellet har du nära ner till en vacker sandstrand som ligger inbäddad mellan de fina klipporna som är typiska för regionen. När du bor all inclusive på Palmeiras har du tillgång till två restauranger som serverar god och varierad mat. Här finns även en rad barer, varav en ligger precis vid poolen och erbjuder snacks och mindre måltider.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 500 meter bort från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 57 km från Faro Airport.

Boende

På Palmeiras bor du i rymliga, snyggt inredda rum. Eftersom hotellet är nyrenoverat är allt fräscht och du kan välja vilken utsikt du vill ha från den fina balkongen. Alla rum har tvillingsängar, WiFi (mot avgift), badkar/dusch, luftkonditionering, telefon och balkong. Åker ni hela familjen kan ni boka ett familjerum där upp till två vuxna och två barn kan bo.

Mat & Dryck

Här finns två bufférestauranger som serverar rätter både ur det portugisiska och det mer internationella köket. Du kan även äta snacks och mindre måltider i poolbaren. Vill du utforska det lokala köket utanför hotellområdet finns restauranger och barer 400 meter bort.

Aktiviteter & Underhållning

På hotellet finns två pooler och en stor trädgård där man kan sola, bada och slappna av. Aktiviteter och underhållning finns tillgängligt för hela familjen. Barnen kan leka i hotellets miniklubb och/eller på lekplatsen. Här finns även ett spelrum och ett minidisco. För vuxna som vill hålla igång finns ett fitness center på området. Om kvällarna erbjuds shower och livemusik.

Övriga Tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Valutaväxling

  • Barnstolar

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.

Hotellet är registrerat i “Portuguese Touristic Companies Registry” (RNET) med registreringsnummer: 18.6.1/7521.