För aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19, läs mer.

Albufeira, Costa de Algarve

Grand Muthu Oura View Beach Club

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1502 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Grand Muthu Oura View Beach Club ligger nära Praia da Oura-stranden i Albufeira på Algarvekusten. Här kan du spendera dagarna på det soliga poolområdet med fler pooler som har vacker utsikt över Atlanten. Passa på att koppla av med olika spabehandlingar på hotellets spa eller testa på olika vattensporter på den närliggande stranden. För den golfintresserade finns också flera golfbanor i närheten.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger bara 150 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 32 km från Faros flygplats.

Boende

Du bor här i ljusa och rymliga lägenheter med matplats, tv och en fullt utrustad kokvrå.

**Vänligen observera att svensexor, möhippor och stora ungdomsgrupper inte är tillåtna. Hotellet förbehåller sig rätten att avvisa alla grupper som de anser stör hotellets övriga gäster.**

Mat & dryck

Frukost serveras på systerhotellet Clube Praia da Oura som ligger 350 meter bort, där det också finns en bar med havsutsikt där du kan beställa olika sorters drycker. Lunch och middag serveras i bufféform på hotellets egen restaurang, Aqua Restaurant.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

På hotellområdet finns flera stora pooler och solterrasser. I hälsoavdelningen Xanadu Health Club finns även en inomhuspool samt att olika spabehandlingar erbjuds. Vid den närliggande stranden kan du även testa på olika vattensporter och flera golfbanor ligger i närområdet.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Barnpassning

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.