Albufeira, Costa de Algarve

Alfagar 2 Aparthotel

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1469 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Alfagar 2 Aparthotel har ett riktigt idealläge uppe på en kulle, med en fantastisk panoramautsikt ut över Portugals södra kustlinje. Det här familjevänliga hotellet är omgivet av vackra trädgårdar och ligger endast 2 km från shoppinggatorna i Areias de Sao Joao, samt ett stenkast från stranden.

**Observera att hotellet har rätt att ta kreditkortsinformation eller en deposition i kontanter ifall något går sönder i rummet. Om allt står till rätta vid utcheck ges kontantdepositionen tillbaks.**

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger 50 meter från stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 37 km från Faros flygplats.

Boende

Hotellet är indelat i två byggnader: Alfagar 2 och Alfagar Prestige. Lägenheterna i Alfagar 2 är ljusa och rymliga och utrustade med vardagsrum, kök, privat badrum, hårtork, telefon, värdeskåp (avgift), Wi-Fi (avgift), telefon och balkong med utsikt ut över trädgårdarna eller havet. I Alfagar Prestige bor du i lyxiga lägenheter med havsutsikt och gratis Wi-Fi.

Mat & dryck

Här finns en restaurang, en bar och en snackbar.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet erbjuder en stor utomhuspool, en separat barnpool med rutschkanor, en uppvärmd inomhuspool, ett gym, bastu, turkiska bad och en lekplats för barnen.

**Observera att barnpoolen med rutschkanor har öppet mellan 01/05 – 31/10.**

Övriga tjänster

  • Luftkonditionering

  • Barnpool

  • Restaurang

  • Solterrass

  • Pool

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.