Cancun, Riviera Maya

Jw Marriott Cancun Resort & Spa

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 4560 omdömen
Vill du åka på semester, men vet inte vart? Testa Solakuten för inspiration!
Antal rum: 1

Läs mer om hotellet

Översikt
Mitt i kända turistorten Cancún ligger lyxiga JW Marriott Cancun Resort & Spa som erbjuder dig en fantastisk utsikt över de vita ständerna och turkosblåa havet. Här kan du få en avkopplande massage i ett Maya-inspirerande Spa, avnjuta måltider i en av de tre restaurangerna som alla håller världsklass eller ta en drink vid den stora utomhuspoolen. Dessutom har alla rum privat balkong som vetter ut mot havet!

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger precis vid havet och har en egen privat strand.

Avstånd från närmsta flygplats
Cancúns flygplats ligger ca 18 km från hotellet.

Boende
Här bor du i lyxiga rum, allt från dubbelrum till familjerum med havsutsikt och balkong. Rummen är nyrenoverade med TV, badrum med både badkar och dusch, Wi-Fi, luftkonditionering och ett vardagsrum. Vissa av dubbelrummen är anslutna till varandra – perfekt för dig som vill bo nära barnen.

Mat & Dryck
På hotellet och systerhotellet, CasaMagna Resort, finns det mängder av restauranger. Allt från Amerikansk och Thailändskt till Italienskt och Japanskt. Det finns även en liten strandrestaurang för dig som kommer direkt från ett dopp i havet.

Vissa av restaurangerna kräver formell klädsel men de flesta godkänner ledig klädsel.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Yucatanhalvön som Cancún ligger på tillhör ett av de säkraste områdena i Mexico och här finns otroligt mycket att se och upptäcka. Mest känt är Chichén Itzá, en gammal Mayaruin, som faktiskt tillhör ett av de nya sju underverken. Cozumel och Isla Mujeres är välkända öar som bjuder in till fantastisk dykning och snorkling. Behärskar du spanska och vill komma iväg och upptäcka den Mexikanska kulturen är Mérida och Valladolid utmärkta resmål, bland annat för de kända Cenotes.

Övriga Tjänster
- Barnklubb
- Rumsservice
- Biluthyrning
- 24h reception
- Barnpassning
- Tvättfaciliteter

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan