Aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19 (Coronavirus). Läs mer
Bel Ombre, Savanne

Outrigger Mauritius Beach Resort

Läs mer om hotellet

Översikt
Med sina fyra pooler, privata strand och gröna trädgårdar så är Outrigger Mauritius perfekt för alla som vill slappna av i solen. Med sitt läge på den södra kusten så är detta även idealt för att uppleva all gästfrihet som den mauritiska kulturen har att erbjuda.

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger precis på stranden.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 39 km från Mauritius flygplats.

Boende
Alla rum och sviter på Outrigger Mauritius är elegant inredda och inkluderar privat badrum, luftkonditionering, Wi-Fi, hårtork, värdeskåp, minibar, telefon, té- och kaffekokare, TV och balkong eller terrass.

Mat & dryck
I matväg har du mycket att välja mellan, bland annat Mercado Market, som är en stor matsal där du hittar många olika typer av rätter från olika cuisine. Outrigger Trading Co serverar annars traditionell mauritisk mat med lokalt producerade råvaror. På kvällskvisten kan du alltid besöka någon av barerna som serverar goda cocktails.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning
Hotellet är beläget precis vid det glittrande havet, så plocka med dig handduken och avnjut en eftermiddag i den mauritiska solen. Annars finns fyra pooler, ett gym, spa, och utrustning till bland annat volleyboll, tennis och vattensporter. För de som vill finns även båtturer med glasbottnar.

Övriga tjänster
– Internet
– Gym
– Golf
– Barnklubb
– Luftkonditionering
– Spa
– Gym
– Pool

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.