Aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19 (Coronavirus). Läs mer

St Pauls Bay, Malta

Porto Azzurro

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1738 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Porto Azzurro är ett enkelt hotell, fint beläget precis vid marinan i St Paul’s Bay. Här kan du välja mellan att bo i rum eller lägenhet och på den soliga terrassen finns pool, barnpool och jacuzzi. Hotellets restaurang serverar rätter i bufféform och under sommarsäsongen anordnas grillkvällar vid poolbaren. I St Paul’s Bay finns också mycket att se och göra, allt från historia och kultur till shopping och nöjen.

Hur långt är det till närmsta strand?
Närmsta strand ligger 2,5 km från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 22 km från Maltas flygplats.

Boende
Du kan här välja mellan att bo i rum, enrumslägenheter eller tvårumslägenheter. I samtliga finns luftkonditionering, tv, internet (mot avgift) och balkong eller terrass. I lägenheterna finns också en fullt utrustad kokvrå.

Mat & dryck
I hotellets restaurang serveras rätter i bufféform och du kan välj att äta på uteserveringen på terrassen. Lättare rätter och snacks serveras också i poolbaren, som under sommarsäsongen också anordnar grillkvällar och kvällsunderhållning.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning
På hotellområdet finns en vackert utformad pool, jacuzzi och solstolar med parasoll. För barnen finns en separat barnpool. Inomhus hittar du också ett mindre gym, en inomhuspool och ett spelrum.

Övriga tjänster
- Luftkonditionering
- Internet

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.