Sliema, Malta

The Plaza and Plaza Regency Hotels

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1780 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Här bor ni precis vid havet i Sliema på Malta. Trestjärniga Plaza Regency ligger vägg i vägg med systerkomplexet Plaza Hotel, vilket ger er tillgång till båda hotellens faciliteter. På Regency hittar ni en härlig pool på takterrassen och högst upp på Plaza Hotel ligger en restaurang – här kan ni därför njuta av underbar utsikt både när ni svalkar er från värmen och när ni äter middag. Malta är känt för att inte ha många sandstränder men här bor ni dessutom bara 50 meter från en stenstrand.

Hur långt är det till närmsta strand?

Ni bor 50 meter från närmsta strand, som består av sten och har en brygga ut i havet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 11 km från Maltas flygplats.

Boende

Här bor ni i enkla rum som har luftkonditionering, badrum, satellit-tv, värdeskåp (avgift), telefon och hårfön. Standardrummen på Regency är ganska små men här finns även superiorrum.

Mat & Dryck

Här har ni tillgång till en restaurang som serverar varierad buffé, samt en pizzeria. Här finns även 2 barer. Uppe på takterrassen bjuds det ibland på underhållning och en gång i veckan arrangeras här en grillkväll.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns en utomhuspool uppe på hotellets takterrass, som omges av solstolar och parasoll. Om somrarna håller hotellpersonalen i underhållning och en gång i veckan arrangeras en grillkväll.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • WIFI (allmänna utrymmen, avgift)

  • Valutaväxling

  • Bagageförvaring

  • Tvättservice

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.