Sliema, Malta

Waterfront Hotel

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1919 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Det här stiliga hotellet är beläget precis vid Maltas populära hamn, med gångavstånd till många sevärdheter, restauranger och uteliv.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 10 km från Maltas flygplats.

Boende

Alla rummen är rymliga och utrustade med luftkonditionering, TV, telefon, minibar och hårtork. Standardrummen har antingen 2 eller 3 stycken sängar i dubbel eller tvillingrum där den tredje sängen är utfällbar. För en extra kostnad går det att boka havsutsikt.

Mat & dryck

Huvudrestaurangen här heter Regatta och serverar en mängd medelhavsinspirerade rätter i buffé-form till frukost och middag. En annan restaurang här, The Basilico, specialiserar sig på Pasta och Pizza. För mindre mellanmål och gott kaffe kan vi starkt rekommendera ett besök i hotellets café ”Star Café”, och för goda drinkar kan du besöka lobbybaren. Under sommarmånaderna hålls veckovisa BBQ-kvällar på takterrassen vid poolen, med en fantastisk utsikt ut över Medelhavet.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en härlig takterrass med pool samt Wi-Fi. Bara en kort promenad iväg kan du njuta av all underhållning och sevärdheter som Malta har att erbjuda.

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.