Qawra, Malta

Canifor Hotel

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2556 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

På Canifor Hotel bor du en kort promenad bort från Qawras kända strandpromenad. Bara 50 meter bort ligger också en större bussterminal med lokalbussar samt att en mängd olika butiker, restauranger och barer ligger i området. Hotellet erbjuder luftkonditionerade rum med balkong och här finns en bufférestaurang, en pizzeria samt ett café och en bar. På solterrassen finns fyra pooler, varav två barnpooler. De vuxna kan träna på gymmet eller njuta av en massage. Hotellet bjuder också på underhållning i form av bland annat bingo och livemusik.

**Observera att renovationsarbeten pågår bredvid hotellet.**

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 600 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 21 km från Maltas flygplats.

Boende

Hotellet erbjuder 172 standardrum som alla är enkelt inredda och har luftkonditionering, takfläkt, telefon, hårtork, minikylskåp och balkong.

Mat & dryck

I hotellets restaurang serveras frukost, lunch och middag i bufféform. Vegetariska och glutenfria alternativ erbjuds. Det finns också en pizzeria, som är öppen lördagar och söndagar, där pizza, pasta och grillade rätter serveras. Det finns även ett café samt en bar där du kan beställa både alkoholfria och alkoholhaltiga drycker.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en solterrass med fyra pooler, varav två barnpooler. Runt omkring på terrassen finns solstolar och parasoll. Det finns också en inomhuspool (uppvärmd vintertid), ett gym, ett spelrum, en frisörsalong och massagefaciliteter. På solterrassen på sjätte våningen finns också en jacuzzi och solstolar. Ett underhållningsprogram finns även med bland annat bingo, filmkvällar och livemusik flera gånger i veckan.

Övriga tjänster

  • Luftkonditionering

  • Biluthyrning

  • Internet

  • Värdeskåp

  • Frisörsalong

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.