Mellieha, Malta

Solana Hotel & Spa

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 4049 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Solana Hotel & Spa ligger centralt i orten Mellieha och erbjuder fina rum, lägenheter och sviter med luftkonditionering. På hotellets takterrass finns en utomhuspool med hydromassage och du har en häftig utsikt över Mellieha Bay och öarna Gozo och Comino. Hotellets restauranger serverar både lokala och internationella rätter och i caféet kan du svalka dig med olika drycker. I området finns också ett stort utbud av barer och restauranger.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 2 km från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 20 km från Maltas flygplats.

Boende

Du kan här välja mellan att bo i ekonomirum, standardrum eller superiorrum. Enrumslägenheter, juniorsviter och lyxsviter finns också tillgängligt. Samtliga har luftkonditionering, tv, telefon, internet, kaffe- och tefaciliteter, minibar och hårtork. I enrumslägenheterna finns även en enkel kokvrå.

Mat & dryck

Hotellet har tre restauranger som serverar internationella, maltesiska och Medelhavsinspirerade rätter. Det finns även ett café där du kan beställa såväl varma som kalla drycker. Tack vare det centrala läget finns det även ett stort utbud av barer och restauranger i området.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

På hotellets takterrass finns en pool med hydromassage, som omges av en solterrass med parasoll och solstolar. Hotellet har även en uppvärmd inomhuspool och ett spa med olika faciliteter och behandlingar.

**Observera att hotellets gym har stängt, men hotellets gäster kan använda systerhotellet Pergolas gym utan extra kostnad. Pergola ligger sju minuters promenad från hotellet.**

Övriga tjänster

  • Luftkonditionering

  • Internet

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.