Mellieha, Malta

Solana Hotel

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2371 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
På hotell Solana bor ni fint i enrumslägenheter eller hotellrum. I enrumslägenheterna finns en liten kokvrå så att ni kan laga egna enklare rätter. Hotellet har en takterrass med pool – perfekt för lata dagar när poolbad lockar mer än havet. Ni bor 2 km från stranden i Mellieha Bay. På Solana finns flera restauranger som serverar både lokal och internationell mat. Bland hotellets faciliteter finns även en inomhuspool, ett gym och ett lekrum. Om kvällarna bjuds det på underhållning.

**Vänligen observera att renoveringsarbeten pågår av hotellets husfasad, utomhuspoolen och rummen på de tre översta våningarna. Under den här tiden kan hotellets gäster använda poolerna och faciliteterna på Pergola Hotel, som ligger 200 meter bort. Kostnadsfri taxitransfer till och från poolerna erbjuds på förfrågan från hotellets reception.**

Hur långt är det till närmsta strand?
Stranden i Mellieha Bay ligger 2 km bort.

Avstånd från närmsta flygplats
Maltas flygplats ligger 20 km bort.

Boende
Här bor ni i hotellrum eller i enrumslägenheter (studios). Samtliga av rumsalternativen har luftkonditionering, satellit-tv, badrum, samt möjligheten att köra te eller kaffe på rummet. Bor ni i enrumslägenheterna tillkommer även en enkel kokvrå.

Mat & Dryck
Hotellets restaurang utbud består av restaurang Bellini (huvudrestaurangen), Tosca (serverar italienskt) och Vista de Mar (öppen under sommarmånaderna och belägen uppe på takterassen). Alla förbokade måltider äts i huvudrestaurangen.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
På hotellets takterrass ligger en trevlig pool som omges av en solterrass. Hotellet har även inomhuspool, jacuzzi, spahörna, gym och ett lekrum för barn.

Övriga Tjänster
- 24-timmarsreception
- WiFi
- Uttagsautomat
- Bagageutrymme
- Tvättservice
- Biluthyrning

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan