Mellieha, Malta

Maritim Antonine Hotel & Spa

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 3769 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Om du letar efter en riktigt avkopplande semester så passar Maritim Antonine Hotel & Spa dig perfekt. Här finns en bufférestaurang samt en á la carte-restuarang och du kan också beställa en cocktail på någon av barerna eller njut av ett svalkande dopp i poolen på takterrassen. Passa också på att ta en träningsklass i yoga eller pilates och träna på gymmet som också erbjuder personlig coaching. På hotellets stora spa kan du dessutom skämma bort dig själv med härliga behandlingar och massage.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 1.6 km från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 24 km från Maltas flygplats.

Boende

Hotellet erbjuder 218 rum och sviter fördelat på två byggnader. Du kan välja mellan ett flertal olika rumstyper som alla har luftkonditionering, tv, kylskåp, kaffe- och tefaciliteter samt hårtork. De flesta rummen har också balkong.

Mat & dryck

På hotellets huvudrestaurang, Les Jardins, serveras frukost och middag i bufféform. Den är inredd i traditionell, maltesisk stil och har under sommarmånaderna även en uteservering. Det finns också en á la carte-restaurang där bland annat pizza serveras. Du kan också beställa drycker på cocktailbaren La Mirage, den engelska puben eller poolbaren på takterrassen (öppen sommartid). Grillkvällar anordnas också vid poolen under sommaren.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har tre pooler; en uppvärmd inomhuspool, en pool på takterrassen (åldersgräns 16 år) och en utomhuspool på terrassen i trädgården. Duschar, omklädningsrum och värdeskåp finns även utan kostnad. Hotellet har också ett stort spa med en mängd olika faciliteter och behandlingar. Här finns bland annat bastu, ångbastu, jacuzzi, hydroterapibad och en isgrotta. Du kan också träna på det 150 kvm stora gymmet som erbjuder personlig träning och olika träningsklasser som yoga, step aerobics och pilates.

Övriga tjänster

  • Luftkonditionering

  • Internet

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.