Bugibba, Malta

Mavina Hotel & Apartments

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 638 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

På Mavina Hotel bor du centralt i den populära turistorten Bugibba. Hotellet erbjuder lägenheter med balkong och luftkonditionering. De har också köksvrå, så du kan enkelt laga dina egna måltider. På solterrassen finns en pool och en separat barnpool. Du kan också besöka restaurangen, pizzerian och baren. I närheten hittar du även butiker, caféer och nöjesliv. Dessutom ligger Maltas Akvarium bara 15 minuters promenad bort – perfekt för en dagsutflykt för hela familjen.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 500 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 20 km från Maltas flygplats.

Boende

Hotellet erbjuder en-, två- och trerumslägenheter som är fördelade på två byggnader. Samtliga har köksvrå med kylskåp och enklare köksutrustning. Här finns också luftkonditionering, tv, hårtork samt balkong eller terrass.

**Observera att en deposition på 50 euro betalas vid ankomst till hotellet.**

Mat & Dryck

Hotellet har en restaurant och en pizzeria. Du kan även beställa kylda drycker, med eller utan alkohol, på hotellets bar. Tack vare det centrala läget finns också en mängd olika matbutiker, restauranger och barer i närheten.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Hotellet har en solterrass med solstolar och en utomhuspool med en grundare barnpool för de yngre gästerna. Internet finns tillgängligt i allmänna utrymmen utan extra kostnad. Inga aktiviteter erbjuds, men vid den närliggande stranden kan du till exempelvis prova på olika vattensporter.

Övriga Tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Internet

  • Parkering

  • Luftkonditionering

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.