Stari Grad, Hvar Island

Arkada

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 128 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Om du letar efter ett prisvärt boende med närhet till både stad och strand så passar Arkada dig perfekt. Det är ett budgethotell av enklare standard som ligger på den populära ön Hvar. Här bor du i rum med balkong samt kan bada i utomhuspoolen med omgärdande solterrass. En bufférestaurang och en traditionell taverna finns även samt en poolbar där du kan njuta av svalkande drycker. Stranden ligger bara 50 meter från hotellet och vill du upptäcka den trevliga orten Stari Grad så ligger centrum 800 meter bort.

Hur långt är det till närmsta strand?
Närmsta strand ligger bara 50 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 73 km från Splits flygplats. Hotellet ligger på en ö dit du tar dig med färja från fastlandet. Väljer du att boka transfer på eBeach.se så kör transfern dig hela vägen fram till hotellet.

**VIKTIG INFORMATION: Arkada ligger på ön Hvar. Tänk på att välja ett flyg som landar innan 17.30 så att du har tillräckligt med tid för att ta den sista färjan till ön. . Om du har bokat transfer till flygplatsen på hemresan måste du välja ett flyg som avgår efter 11.30 på förmiddagen.**

Boende
Hotellet erbjuder 268 rum som är av enklare standard samt har tv och möblerad balkong.

Mat & dryck
Hotellet har en restaurang där en frukost och middag serveras i bufféform.
Du kan också besöka hotellets poolbar där du kan beställa alkoholhaltiga och alkoholfria drycker samt hemgjorda bakverk. I området finns också ett flertal olika matställen.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning
Hotellet har en terrass med solstolar och en utomhuspool. En uppvärmd inomhuspool med saltvatten finns också (stängd i juli och augusti). I hotellets närområde finns även tennisbanor, basketplaner, fotbollsplaner och en minigolfbana. Tack vare hotellets centrala läge hittar du också nöjen och butiker.

Övriga tjänster
- 24-timmarsreception
- Internet
- Valutaväxling
- Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan

Liknande hotell