Brela, Split-Dalmatia

Marina Brela Hotel

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 344 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
På Marina Brela Hotel bor du precis vid stranden i den trevliga lilla orten Brela. Passa på att prova lokala fisk- och skaldjursrätter i strandrestaurangen och njut av en svalkande dryck i lobbybaren. Du kan också träna på gymmet och spela tennis eller minigolf. Under högsäsongen anordnas också kvällsunderhållning i form av musik och uppträdanden.

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger precis vid stranden.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 88 km från Splits flygplats.

Boende
Du kan här välja mellan att bo i enkelrum (18 kvm stora) eller dubbelrum (22 kvm). Samtliga har tv, minibar, hårtork och balkong. Luftkonditionering erbjuds när utomhustemperaturen är över 25 grader. Städning sker 7 dagar/veckan.

Mat & dryck
I hotellets restaurang serveras frukost och middag i bufféform. Du kan också besöka strandrestaurangen Punta Rata som är specialiserade på fisk- och skaldjursrätter. I hotellets lobbybar kan du även beställa snacks och olika drycker.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning
Hotellet har ingen pool, men stranden ligger alldeles intill hotellet. Aktiviteter som erbjuds är bland annat tennis, minigolf, pingis och biljard. Du kan också träna på gymmet. Under högsäsong (juli – augusti) anordnar hotellets personal kvällsunderhållning i form av livemusik och uppträdanden. För barnen finns ett lekrum samt en lekplats på systerhotellet Bluesun Maestral.

Övriga tjänster
- 24-timmarsreception
- Bil- och cykeluthyrning
- Internet
- Parkering
- Bagageförvaring
- Valutaväxling
- Tvättservice
- Luftkonditionering
- Souvenirshop
- Värdeskåp
- Frisörsalong
- Rumservice (för frukost kl. 07.30-10.00)

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.