Aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19 (Coronavirus). Läs mer
Dubrovnik, Dubrovnik Riviera

Grand Hotel Park

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1581 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Grand Hotel Park ligger en kort bit från stranden omgiven av lummiga träd. På den soliga terrassen finns en saltvattenspool och en poolbar där du kan svalka dig med ett dopp eller en läskande dryck. För dig som gillar att hålla igång på semestern så finns tennisbanor och ett gym. Slappna av kan du göra på hotellets spa där du kan njuta av bland annat ångbastu och aromamassage. För barnen finns en egen del i spat och en rolig lekplats.

Hur långt är det till närmsta strand?
Närmsta strand ligger bara 200 meter från hotellet. Småstensstrand.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 23 km från Dubrovniks flygplats.

Boende
Hotellet erbjuder 244 rum fördelat på en huvudbyggnad och ett annex. Samtliga har minibar, tv, telefon, internet, luftkonditionering och balkong. Städning sker 7 dagar/veckan.

Mat & dryck
På hotellets restaurang Grand serveras kött- och fiskrätter i både bufféform och från en á la carte-meny. Du kan också besöka den traditionella tavernan Marijin Dvorac som erbjuder grillade rätter, pizza och hemlagade bakverk. Här finns också en pianobar och en poolbar där du kan beställa svalkande drycker, glass och snacks.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning
Hotellet har två saltvattenspooler, en utomhus och en inomhus. På solterrassen finns parasoll och solstolar. Du kan spela tennis och träna på gymmet. Här finns också ett spa som har bland annat bastu, ångbastu, aromamassage och andra behandlingar. För barnen finns en egen del i spaavdelningen och en lekplats.

Övriga tjänster
- 24-timmarsreception
- Bil- och cykeluthyrning
- Internet
- Parkering
- Bagageförvaring
- Utflyktsdisk
- Valutaväxling
- Tvättservice
- Luftkonditionering
- Souvenirshop
- Värdeskåp
- Rumservice

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.