Dubrovnik, Dubrovnik Riviera

Dubrovnik Palace

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2620 omdömen

Läs mer om hotellet

Detta exklusiva hotell ligger på halvön Lapad, direkt på en stenig strand med bad platåer och omgiven av pinjeträd. Allmänheten och nudist stränder är bara en kort promenad bort. Talrika shopping och nöjen är att grunda bara 2 km bort och regelbundna allmänna kommunikationer avgår det centrala området från strax framför hotellet.

Detta lyxiga strandhotell omfattar totalt 10 våningar med 308 rum. Gästerna har tillgång till den luftkonditionerade foajén med en 24-timmars reception, hotellets kassaskåp, valutaväxling, hiss, TV-rum och konferensmöjligheter med tillgång till Internet.

Utöver detta har hotellet en strand restaurang, bistros, café-barer, salonger och barer aperitif samt en luftkonditionerad à la carte-restaurang med barnstolar för yngre gäster och en nattklubb. Rum och tvättservice är ytterligare funktioner som kan tas tillvara. Bil parkering återfinns utanför hotellet.

Dubrovnik Palace Hotel är lättillgängligt från Dubrovniks flygplats (22 km) via huvudvägen som leder in i staden, ta sväng till Lapadbukten och efter den till slutet av viken. Bussar kör regelbundet stannar direkt framför hotellet. Dubrovnik Palace erbjuder även en hyrbil och transfer (mot en extra avgift).

Boende
De bekväma, moderna rummen har eget badrum med hårtork och badrockar, direkttelefon telefon, satellit / kabel-TV, internet, minibar och safe. Den uppvärmning och luftkonditionering centralt reglerade. Har den vackra utomhus komplex en pool, vid poolen snackbar samt solstolar och parasoller.

Faciliteter

Fritidsfaciliteterna inkluderar en inomhuspool, bastu, ångbastu, massage, bordtennis och ett gym. Parasoll och solstolar sätts upp redo för användning på stranden.