Dubrovnik, Dubrovnik Riviera

Dubrovnik Palace

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2891 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Dubrovnik Palace är ett av Dubrovniks mest populära femstjärniga hotell, och det är lätt att förstå varför. Här finns ett lyxigt spa- och hälsocenter, högteknologiska konferensrum, superb mat och spektakulära vyer över havet från vart och ett av hotellets alla 308 rum.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet har sin egen privata strand.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 25 km från Dubrovniks flygplats.

Boende

Alla hotellets rum har utrustats med både minibar och säkerhetsskåp. För att roa sig i de moderna rummen kan gästerna koppla upp sig mot det snabba Wi-Fi-nätverket utan kostnad, eller kika på satellitkanaler och betalfilmer på plasma-TV:n. I badrummen hittas både dusch och badkar, kompletta med smink-/rakspegel, hårtork och badrock. Rumservice erbjuds dagligen.

Mat & dryck

Hotellet har en strandrestaurang samt flera olika bistro-restauranger, kaféer och cocktailbarer. Här finns även en à la carte-restaurang med barnstolar för yngre gäster. För äldre resenärer finns här en spännande nattklubb.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

På det vackra hotellområdet finns det en stor utomhuspool, en snackbar jämte poolen samt solbäddar och parasoll. Här finns även en inomhuspool, bastu, ångbastu, massagefaciliteter, pingis och gym. Gästerna kan även ta med sig solbäddarna och parasollen till den privata stranden.

Övriga tjänster

  • Valutaväxling

  • Gym

  • Frisör

  • Barnpool

  • Vattensporter

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.