Puerto Santiago, Teneriffa

Be Live Experience Playa La Arena

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 5941 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Be Live Experience Playa La Arena är ett stort hotell med familjeinriktning som ligger precis vid en svart lavastrand på Teneriffas sydvästra kust. Här finns ett soligt poolområde omringat av palmer med två pooler och en separat barnpool med vattenrutschbanor. För barnen finns en lekpark och de kan delta i olika lekar och tävlingar, medan de vuxna spelar tennis, tränar på gymmet eller njuter av en massage.

**Observera att hotellets infinitypool kommer att vara stängd för renovering fram till mitten av oktober. Hotellet kommer under den här tiden att erbjuda en gratis strandbuss, gratis inträde till systerhotellet Be Live Family Costa los Gigantes spa, gratis värdeskåp samt gratis vin (Rioja eller Ribera del Duero) vid middagen på restaurangen Mylos. Gäster som stannar fler än sju nätter kan också ta del av en gratis utflykt till Masca Beach. Spa och strandbuss måste bokas på hotellet och erbjuds i mån av tillgänglighet.**

Hur långt är det till närmsta strand?
Närmsta strand ligger bara 100 meter från hotellet. Svart lavastrand.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 41 km från Teneriffas södra flygplats och 80 km från Teneriffas norra flygplats.

Boende
Hotellet erbjuder 432 rum, fördelade på åtta våningar. Rummen är vackert dekorerade och har luftkonditionering, tv, telefon, minibar, hårtork och balkong.

Mat & dryck
Hotellet har flera restauranger som serverar både lokala och internationella rätter. Show cooking och temabufféer erbjuds också. Du kan också besöka lobbybaren där cocktails och alkoholfria alternativ serveras. Här anordnas även livemusik på kvällarna.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning
Hotellet har två pooler och en separat barnpool med vattenrutschbanor. Både på solterrassen och den närliggande stranden finns parasoll och solstolar. Vid stranden tillkommer en avgift. Aktiviteter som erbjuds är bland annat bordtennis, poollekar, minigolf och boccia, samt att dykningskurser för nybörjare anordnas i poolen (en gång i veckan). Gym, massage, biljard och tennis finns mot en extra avgift. För barnen finns en lekplats samt att hotellets personal anordnar olika lekar, tävlingar och underhållning. Kvällstid anordnas också shower för hela familjen. Internet finns tillgängligt mot en avgift.

Övriga tjänster
- 24-timmarsreception
- Luftkonditionering
- Valutaväxling
- Frisörsalong
- Internet
- Tvättservice
- Bagageförvaring
- Rumservice
- Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan