Vi säljer för närvarande inte resor för juni, juli och augusti. För aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19, läs mer.

Puerto De La Cruz, Teneriffa

Weare La Paz

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 553 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

På Weare La Paz får du prova på det autentiska ö-livet, med välkomnande lokalbor och en avslappnad miljö. Hotellet ligger i Puerto de la Cruz på norra Teneriffa, och erbjuder en stor mängd faciliteter och vackra närområden. Weare La Paz är det perfekta valet för par, familjer och vänner som söker en semester speciellt anpassad för dem.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger 800 m från stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 26 km från Tenerife North Airport.

Boende

Rummen på detta hotell är stora och bekväma och har ett eget badrum, gratis Wi-Fi samt balkong eller terrass. Gästerna kan välja mellan Standard-dubbelrum (upp mot tre gäster) eller Superior-rum (upp mot tre gäster).

Mat & dryck

Gästerna kan vid frukost, lunch och middag välja och vraka från den stora buffén på huvudrestaurangen eller besöka kaféet för lättare tilltugg, varma drycker, tillfriskningar och drinkar.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

På hotellområdet finns en pool omringad av vackra trädgårdar, solstolar och parasoller, solarium, bastu samt skönhetssalong. Andra faciliteter inkluderar en reception som har öppet dygnet runt och två hissar. Vänligen notera att detta hotell inte erbjuder All-Inclusive fullt ut och att vissa faciliteter kan innebära en extra kostnad. Gästerna kommer att bli informerade om vilka delar av programmet och platser som inkluderas, samt om tidtabell, vid ankomst.

Övriga tjänster

  • Bar

  • Buffé

  • Snackbar

  • Biljard

  • Terrass

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.