Puerto De La Cruz, Teneriffa

Be Smart Florida Plaza

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 100 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Här bor ni på ett enkelt och något slitet lägenhetshotell, centralt i Puerto de la Cruz. Ni bor precis vid ortens huvudtorg Plaza Charco vilket innebär att ni inte behöver gå långt för att utforska det lokala restaurang- och barutbudet. På hotellets takterrass hittar ni en mindre pool, omgiven av solstolar. Härifrån har ni utsikt över ortens hustak och över Atlanten. Hotellet är populärt bland skandinaver under vinterhalvåret.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand är Playa Jardin som ligger 600 meter bort.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 30 km från Teneriffas norra flygplats och 67,4 km från Teneriffas södra flygplats.

Boende

Här bor ni i enkla, något slitna lägenheter med antingen ett eller två rum. Enrummarna (24 m2) kombinerar sovrum och vardagsrum medan tvårummarna (34 m2) har sovrum och vardagsrum separat. Vissa av lägenheterna har balkong, andra har fransk balkong. Alla lägenheter har tv, värdeskåp (avgift), badkar med dusch och kokvrå där ni hittar kokplattor, enkel köksutrustning, kylskåp, ugn och matplats.

***Hotellet ligger vägg i vägg med en musikskola vilket är störande för en del av lägenheterna. Ni bor även nära lokala barer och restauranger, vilket kan medföra höga ljudnivåer***

Mat & Dryck

Detta enkla hotell har ingen restaurang men i er kokvrå kan ni laga egen mat. Ni bor även nära det lokala restaurang- och barutbudet. Mataffärer finns också nära till hands.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Hotellet har en takpool som omringas av en liten solterrass. På hotellet finns även ett lekrum för barn. Hotellet erbjuder inga aktiviteter men eftersom ni bor så centralt, utforskar ni enkelt det lokala nöjeslivet.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • Wifi

  • Tvättservice

  • Hissar

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.