Puerto De La Cruz, Teneriffa

Parque Vacacional Eden

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1423 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Parque Vacacional Eden ligger vackert beläget på en höjd, i ett lugnt område i utkanten av den populära turistorten Puerto de la Cruz. Alla dagar i veckan, förutom söndagar, går en gratis buss in till centrum. På hotellet finns en bufférestaurang och en bar där du kan beställa snacks, glass och olika drycker. Du kan ta en pilatesklass, spela tennis eller njuta av en massage, medan barnen kan leka på lekplatsen och bada i barnpoolen. Hotellet har fyra pooler, varav den största har ett skjutbart tak för svalare väder.

**Eftersom hotellet ligger på en höjd så rekommenderas det inte för personer med rörelsesvårigheter.**

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 1.5 km från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 27 km från Teneriffas norra flygplats och 88 km från Teneriffas södra flygplats.

Boende

Hotellet består av två byggnader. Du kan här välja mellan att bo i enrumslägenheter, enrumslägenheter superior, tvårumslägenheter eller anslutande lägenheter (en enrumslägenhet i anslutning till en tvårumslägenhet). Samtliga har tv, internet (mot avgift), balkong och kokvrå. I superiorlägenheterna finns en mikrovågsugn i kokvrån. Strykjärn och hårtork finns tillgängligt från receptionen.

Mat & dryck

Hotellet har en restaurang som serverar frukost och middag i bufféform. Lunch serveras som buffé mellan maj och oktober, och som á la carte mellan november och april. Du kan också beställa smörgåsar, glass, snacks, cocktails och alkoholfria drycker i baren.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har fyra pooler. Både huvudpoolen, som har ett skjutbart tak, och barnpoolen ligger i trädgården. Det finns också en pool på femte våningen och på tionde våningen finns en nudistpool. Aktiviteter som erbjuds är bland annat tennis, pingis, minigolf, boule och pilates. Bastu och massage (måndag till fredag) erbjuds också. För barn finns en lekplats och trädgårdschack. I baren som ligger i anslutning till restaurangen anordnas underhållning i form av livemusik flera kvällar i veckan. En gratis buss går också in till centrala Puerto de la Cruz (måndag till lördag).

Övriga tjänster

  • Internet

  • Frisörsalong

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.