Costa Adeje, Teneriffa

Hard Rock Hotel Tenerife

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 8555 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Femstjärniga Hard Rock Hotel Tenerife ligger på Teneriffas södra kust, bara 100 meter från stranden. Det populära hotellet erbjuder ett stort utbud av rum och sviter, ett stort poolområde med tre pooler och flera restauranger med olika inriktning. Här kan du träna på gymmet eller njuta av solnedgången med en cocktail i handen i baren på takterrassen, medan barnen deltar i barnklubbarnas roliga aktiviteter.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger bara 100 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 30 km från Teneriffas södra flygplats och 90 km från Teneriffas norra flygplats.

Boende

Du kan här välja bland flera olika sorters rum och sviter. Samtliga har luftkonditionering, regndusch, tv, telefon, internet, strykjärn samt kaffe- och tefaciliteter. De flesta har också balkong eller terrass.

**Om du vill boka fler än tre rum ber vi dig kontakta vår kundservice, då detta görs på förfrågan.**

Mat & dryck

I hotellets huvudrestaurang, Sessions, serveras internationella rätter i bufféform. Det finns också flera á la carte-restauranger som erbjuder bland annat japanska och italienska rätter. Du kan också besöka de flera barerna, varav en är belägen på takterrassen, där ett stort utbud av drycker serveras.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en stor solterrass med tre pooler, omgivna av solstolar och parasoll. Det finns också ett gym, för dig som tycker om att hålla dig aktiv på semestern. För barnen finns tre åldersspecifika barnklubbar. Lullaby passar barn i åldrarna 6 månader till 3 år, Roxity Kids Club barn mellan 4 och 9 år och Teen Spirit 10 – 16-åringar. Ett spelrum med olika sorters spel finns även. Underhållning anordnas i form av olika event* och en daglig buss avgår från hotellet till The Hard Rock Cafe i Playa de las Americas och köpcentret Siam Mall i Costa Adeje. Bussen avgår på morgonen och kommer tillbaka tidigt på kvällen.

*Barn under 18 år är inte tillåtna på eventen på hotellet.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Luftkonditionering

  • Valutaväxling

  • Internet

  • Tvättservice

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.