Playa De Las Americas, Teneriffa

Playaflor Chill-Out Resort - Adults Only

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 275 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Playaflor Chill-Out Resort är unikt. Det ligger mitt i Playa de las Americas och erbjuder sina gäster en flott och bekväm miljö bara ett stenkast från semesterortens stränder och nattliv. Atmosfären är tolerant och strävar efter att tillfredsställa semesterfirare med höga krav. Gäster under 18 år är ej tillåtna på anläggningen.

Notera: Receptionen är inte öppen dygnet runt - Gästerna ombeds därför att uppge beräknad ankomsttid via vår kundserviceavdelning. På grund av anläggningens utformning är den inte lämplig för gäster med svårigheter att gå eller för rullstolsbundna.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger 50 m från stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger ca 20 km från Teneriffas södra flygplats och 90 km från Teneriffas norra flygplats.

Boende

Anläggningen har 23 vackra radhus med 1 sovrum i varje och individuell, stilfull inredning. Varje hus har 3 våningar och en trendig interiör med ett eget tema. På bottenvåningen finns vardagsrum med soffa, tv (betalas på plats) och kassafack (betalas på plats) samt ett fullt utrustat pentry (spis med 2 plattor, kylskåp, mikrovågsugn). På första våningen finns sovrummen (dubbelsäng eller 2 enkelsängar) samt badrum och på övervåningen finns en privat terrass, de flesta med fantastisk havsutsikt. Vissa rum har även Wi-Fi-anslutning (på begäran, betalas på plats).

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Det finns en pool där man kan koppla av och njuta av utsikten. På hotellet spelas det allra senaste i musikväg. Anläggningen erbjuder även Wi-Fi vid poolen. Chill Out-baren är vackert designad med inspiration från Marocko och Senegal. Under dagen serveras här exotiskt te eller snacks i skuggan.

Övriga tjänster

Receptionen är öppen dagligen och när den är stängd hjälper barpersonalen dig gärna med vad du kan behöva.

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.