Playa De Las Americas, Teneriffa

Park Club Europe

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1622 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Den här anläggningen är en fantastisk återgivning av en spansk by, byggd i morisk stil med ett torg, innergårdar med fontäner, uteplatser, valvgångar och pelare. Det här attraktiva strandhotellet är centralt beläget i turistorten Playa de las Americas. I närheten finns många butiker, restauranger, barer och nattklubbar.

Hur långt är det till närmsta strand?
Stranden ligger 600 m bort.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 17 km från Teneriffas södra flygplats och 81 km från Teneriffas norra flygplats.

Boende
De moderna rummen har eget badrum, direktvalstelefon (mot avgift), satellit-tv med internationella kanaler, minikyl (på begäran och mot avgift) och kassafack att hyra som standard. Dessutom har rummen balkong eller terrass.

Mat & dryck
På kvällarna kan man äta middag i någon av anläggningens restauranger där maten serveras som buffé. På terrassen serveras grillade rätter.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning
Anläggningen har 2 saltvattenpooler (varav 1 är uppvärmd vintertid) med barndel och en rymlig terrass med solstolar. Det finns ett varierat aktivitetsprogram med volleyboll, fotboll, aerobics, bågskytte, boule, bordtennis, dart med mera. Det finns även en dykskola och cykeluthyrning (båda mot extra kostnad). Spaområdet för gäster öer 16 år har bastu, turkiskt bad och gym. Närmsta golfbana ligger bara 2 km bort och är lätt att nå med bil. Som kvällsunderhållning finns dans- och musikshower och kabaré.

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan