Playa De Las Americas, Teneriffa

Paradero II

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 180 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Om du söker ett enklare boende och hellre lägger semesterkassan på aktiviteter och sevärdheter, så passar lägenhetshotellet Paradero 2 dig perfekt. Här bor du centralt i populära Playa de las Americas och bara 600 meter bort ligger systerhotellet Caribe Apartments som har en utomhuspool som är uppvärmd året om. Där kan du också spela tennis, minigolf och pingis. Hotellet ligger endast några minuters promenad från stranden och bara 15 minuter från den välkända vattenparken Siam Water Park – perfekt för en dagsutflykt!

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 600 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 16 km från Teneriffas södra flygplats och 82 km från Teneriffas norra flygplats.

Boende

Du bor här i enrumslägenheter (33 kvm) med tv, två enkelsängar och en bäddsoffa. Här finns också en köksvrå med kylskåp, vattenkokare och enklare köksutrustning. Standardlägenheterna har en balkong med utsikt mot trädgården. Det finns även lägenheter med terrass. Dessa har utöver ovan nämnda faciliteter även brödrost, kaffekokare och matplats.

Handdukar och sängkläder byts 3 dagar/veckan och städning sker 5 dagar/veckan.

Mat & Dryck

Här lagar du enkelt mat i lägenheten, samt att ett flertal olika matställen och restauranger finns i området.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Hotellet har ingen pool, men du som gäst kan använda alla faciliteter på systerhotellet Caribe Apartments som ligger 600 meter bort. Där finns en utomhuspool som är uppvärmd under vintern och en solterrass med solstolar och parasoll. Du hittar även en tennisbana och olika spel som minigolf, biljard och pingis. Här finns även ett spelrum.

Övriga Tjänster

  • Parkering

  • Internet

  • Bil-, cykeloch motorcykeluthyrning

  • Utflyktsdisk

  • Valutaväxling

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.