Playa De Las Americas, Teneriffa

Paradero Apartments

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 108 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Detta enkla lägenhetshotell ligger bara 400 meter från närmsta strand och nära Playa de las Americas många barer, restauranger och butiker. På hotellet finns en mindre pool som omges av en solterrass med solstolar. Ni bor i enrumslägenheter med antingen balkong eller terrass. Alla hotellgäster har tillgång till restaurang och snackbar på grannhotellet Paraiso del Sol som ligger ca 200 meters promenad bort – här serveras även förbokade måltider. Paradero Apartments är ett något slitet hotellkomplex, som däremot erbjuder ett bra läge nära strand och centrum.

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger 400 meters promenad från Playa de las Americas strand.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 17 km från Teneriffas södra flygplats och 80 km från Teneriffas norra flygplats.

Boende
Hotellet består av tvåvåningsbungalows och varje enrumslägenhet (studio) tar upp en våning i bungalowen. Om ni bor på övre våningen har ni balkong och om ni bor på undre har ni en terrass. Alla enrumslägenheter har enkel kokvrå med kokplattor, brödrost och kylskåp.

Mat & Dryck
Hotellet har ingen restaurang men ni bor nära det lokala utbudet i Playa de las Americas. I er lilla kokvrå kan ni även förbereda enklare rätter/mellanmål.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Hotellet har en pool som omges av en liten solterrass med solstolar. Hotellet organiserar inga aktiviteter men ni bor nära Playa de las Americas alla nöjen.

Övriga Tjänster
- 24-timmarsreception

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.