Playa De Las Americas, Teneriffa

Oro Blanco Apartments

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1537 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Oro Blanca är ett enkelt lägenhetshotell i Playa de las Americas, nära den omtyckta Troya-stranden. Här trivs yngre resesällskap med närheten in till ortens barer och klubbar. På hotellet finns en stor pool och en solterrass med solstolar och parasoll. Ni hittar även en snackbar och möjlighet att spela bordtennis och biljard. I lägenheterna har ni kokvrå så att ni kan laga egen mat.

**Hotellet rekommenderas inte för personer med gångsvårigheter**

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand är Playa de Troya som ligger 700 meter bort.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 16 km från Teneriffas södra flygplats och 80 km från Teneriffas norra flygplats.

Boende

Här bor ni i lägenhet med ett, två, tre eller fyra rum. Enrumslägenheterna har kombinerat sovrum och vardagsrum medan de större lägenheterna har vardagsrum separat och ett, två eller tre sovrum. Alla lägenheter har kokvrå med kokplattor, vattenkokare, brödrost och kylskåp. Ni har också badrum med badkar och dusch. Alla lägenheter förutom enrumslägenheterna har balkong.

**Observera att svensexor och möhippor inte är tillåtna på hotellet.**

Mat & Dryck

Här finns en snackbar som serverar både dryck och snacks. I er kokvrå kan ni självklart laga egen mat. Om detta inte lockar har ni Playa de las Americas barer och restauranger på kort gångavstånd.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns en pool med en grundare sektion för barn. Poolen omringas av en solterrass med solstolar och parasoll som ni är fria att använda. På hotellet kan ni även spela bordtennis eller biljard.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • Tvättservice

  • Wifi

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.