Playa De Las Americas, Teneriffa

Granada Park

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2453 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Granada Park är ett familjevänligt lägenhetshotell som ligger mellan de populära semesterorterna Playa de las Americas och Los Cristianos, precis bredvid en golfbana. Hotellet består av flera byggnader och här finns ett fint poolområde som omges av palmer och tropiska trädgårdar. Här bor du i rymliga lägenheter och kan välja på att laga egna måltider eller boka till All Inclusive.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger 2,5 km från närmsta strand i Los Cristianos. Hotellet erbjuder gratis strandbuss två gånger om dagen.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 17 km från Teneriffas södra flygplats och 80 km från Teneriffas norra flygplats.

Boende

Här bor du i tvårumslägenheter med takfläkt, tv och hårtork. Samtliga har en kokvrå med fyra kokplattor, ugn, brödrost, kaffekokare och kyl/frys.

Mat & dryck

I hotellets restaurang serveras frukost, lunch och middag i bufféform. Du kan välja att bo med All Inclusive. Det finns också en poolbar där du kan beställa olika sorters drycker och snacks samt ett minilivs, om du föredrar att laga dina egna måltider.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

På hotellet finns ett fint poolområde med två pooler, en mindre barnpool och solstolar. En av poolerna och barnpoolen är uppvärmda. Det finns möjlighet att spela biljard och minigolf – varför inte utmana familjen? För barnen finns även lekplats.

Du bor ca 2,5 km från Los Cristianos med flera butiker, aktiviteter och restauranger. Hotellet erbjuder en gratis strandbuss två gånger om dagen till Los Cristianos.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Valutaväxling

  • Internet

  • Tvättservice

  • Minilivs

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.