Playa De Las Americas, Teneriffa

Gran Oasis Resort

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 5468 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Mellan de två populära turistorterna Playa de las Americas och Los Cristianos ligger det familjevänliga hotellet Gran Oasis Resort. Här finns ett soligt poolområde, omringat av tropiska trädgårdar, med två pooler och en barnpool, som alla är uppvärmda under vintern. Många barnanpassade aktiviteter erbjuds, som bland annat minidisko och ansiktsmålning, och det finns två roliga lekplatser. Under sommaren anordnas också poolpartyn varje kväll.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 2 km från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 16 km från Teneriffas södra flygplats och 80 km från Teneriffas norra flygplats.

Boende

Du bor här i sviter med ett eller två sovrum, vardagsrum och ett fullt utrustat kök. Samtliga har tv, telefon, hårtork och balkong eller terrass.

Mat & dryck

I hotellets restaurang serveras frukost, lunch och middag i bufféform. Du kan välj att bo med All Inclusive. Det finns även en poolbar där du kan beställa snacks och drycker.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har två sötvattenspooler och en separat barnpool som alla är uppvärmda under vintern. Det finns också parasoll och solstolar runt omkring på terrassen, två jacuzzis som är integrerade i poolerna samt två lekplatser. Du kan också spela biljard och bordsfotboll. För barnen finns jätteschack och minidisko. Kostnadsfritt internet erbjuds över hela hotellområdet och sommartid anordnas poolpartyn varje kväll.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Valutaväxling

  • Internet

  • Tvättservice

  • Minilivs

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.