Playa De Las Americas, Teneriffa

Coral Compostela Beach Golf Apartments

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1859 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

I populära Playa de las Américas ligger familjevänliga Compostela Beach Club Golf Apartments. Lägenheterna, som renoverades sommaren 2017, är rymliga och här kan du enkelt tillaga dina egna måltider. Vid poolområdet anordnas dagligen vattengymnastik och andra aktiviteter, och den stora poolen är uppvärmd under vinterhalvåret. För barnen finns bland annat en egen barnpool och en rolig lekpark.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 1 km från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Teneriffas södra flygplats ligger 17 km bort och dit flyger de flesta av våra leverantörer till. Teneriffas norra flygplats ligger 80 km bort.

Boende

Du kan välja mellan att bo i loftlägenheter med ett rum (40 kvm stora), tvårumslägenheter (61 kvm), tvårumslägenheter med privat trädgård (80 kvm) eller trerumslägenheter (90 kvm). Samtliga har hårtork, tv, telefon och internet (mot avgift). Enrumslägenheterna har kokvrå, medan de andra lägenheterna har ett kök. Alla har kylskåp, ugn, brödrost, vattenkokare och kaffekokare. Alla lägenheter har också möblerad balkong, med undantag för enrumslägenheterna som ligger på högsta våningen och har stora takfönster. Städning sker 5 dagar/veckan, handdukar byts 3 dagar/veckan och lakan 2 dagar/veckan.

Mat & dryck

Hotellet har en restaurang där rätter serveras både som buffé och från en á la carte-meny. Du kan välja att bo med All Inclusive. I poolbaren kan du beställa snacks, glass och olika drycker.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en solterrass med parasoll och solstolar. Här finns en utomhuspool (289 kvm) och en separat barnpool (28 kvm) som är 50 cm djup. Huvudpoolen är uppvärmd under vinterhalvåret. Dagtid anordnas aktiviteter som bland annat vattengymnastik vid poolområdet. Bordtennis, biljard och massage erbjuds också mot en avgift. För barnen finns en lekplats, ett lekrum och ett spelrum.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Poolhanddukar

  • Varuautomat (dryck)

  • Internet

  • Biloch cykeluthyrning

  • Tvättservice

  • Parkering

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.