Aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19 (Coronavirus). Läs mer

Los Cristianos, Teneriffa

Paradise Park Fun Lifestyle Hotel

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 8667 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

På Paradise Park trivs både vuxna och barn. Här finns hela fem pooler, varav två är uppvärmda. Hotellet erbjuder ett avdelat område bara för vuxna, med pool och jacuzzi. Närmsta strand ligger 1 km bort – hit kör hotellet gratisbuss. På hotellet hittar ni ett välutrustat gym och spa och för barnen finns lekplats, barnklubb och en grundare, barnanpassad del i en av de större poolerna.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 1 km bort. Hit kör hotellet strandbuss (bussen kör inte lördagseftermiddagar eller söndagar)

Avstånd från närmsta flygplats

Teneriffas södra flygplats ligger 15,5 km från hotellet.

Boende

På Paradise Park kan ni välja mellan att bo i tvillingrum, familjerum eller sviter. Alla rum har minibar, tv, värdeskåp och badrum. Alla rum utan familjerummen (classic) har luftkonditionering.

Mat & Dryck

Här hittar ni två olika restauranger – Restaurant Tenerife serverar buffé till frukost och middag och Restaurant Strelitzia serverar lunch mellan 13:30-15. Här erbjuds även underhållning om kvällarna. Hotellet har även tre barer – Bar Teide och Bar Atlantic som både serverar dryck och glass om dagarna och Bar Yaiza som är öppen kvällstid och erbjuder live-underhållning och shower.

Vänligen observera att vårdad klädsel gäller vid middagen. Flip flop, shorts och kortärmade tröjor är inte tillåtna.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns flera härliga poolområden där ni kan svalka er mot den spanska värmen. För barnen finns lekplats, barnklubb och en barnsektion i en av vuxenpoolerna. Hotellets underhållningsteam erbjuder aktiviteter för hela familjen om dagarna, som lekar, vattengympa och bordtennis. Om kvällarna finns ett minidisco för barn och i Yaiza Bar håller hotellet i shower.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • Internet och WIFI

  • Frisörsalong

  • Biluthyrning

  • Bagageförvaring

  • Souvenirbutik

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.