Las Caletillas, Teneriffa

Catalonia Punta del Rey

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 5665 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Hotell Catalonia Punta del Rey ligger nära havet i Las Caletillias och är det perfekta valet om du verkligen vill uppleva Teneriffa långt borta från de större turistorterna. Detta klassiska hotell ligger på Teneriffas orörda östkust och är inrett i typiskt kanarisk stil. Det är perfekt för familjer och par tack vare den avslappnade atmosfären och ett brett urval av faciliteter. Santa Cruz ligger endast 14 km bort och är ett riktigt shoppingparadis!

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 8 km från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 20 km från Teneriffas norra flygplats och 46 km från Teneriffas södra flygplats.

Boende

Punta Del Rey består av två byggnader med 7 respektive 9 våningar och totalt 423 rum, enkelt och smakfullt inredda.

Två enkelsängar, luftkonditionering, takfläkt, bakgrundsmusik, satellit-tv, direktvalstelefon, kassafack (lokal avgift), badrum med badkar, dusch och wc, dubbelrum på 21-32 m2, premiumrum på 28 m2.

Mat & dryck

Hotellet har en bufférestaurang, en poolbar, en grillrestaurang, en populär italiensk restaurang (öppen från slutet av juli till mitten av september) och Cuevita (grottan), som serverar kanariskt kök.

All inclusive på hotellet består av frukost (07:00-10:30), lunch (13:00-15:00) och middag (19:00-23:00), som serveras som buffé i huvudrestaurangen. Även grillrestaurangen, den italienska restaurangen och La Cuevita är tillgängliga för all inclusive-gäster vid bokning i förväg. I poolbaren serveras olika snacks såsom pizza och smörgåsar mellan 10:00 och 17:00. Lokalt producerade alkoholhaltiga och alkoholfria drycker som vin, öl, läsk, vatten etc. serveras 10:00-23:00 i utvalda barer.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet erbjuder ett stort urval av faciliteter däribland 3 pooler (2 sötvattenspooler och 1 saltvattenspool, stor solterrass med solstolar, litet gym, bowling, tennis- och squashbanor, minigolf, spelrum (betalas på plats), bastu och massageservice (båda betalas på plats), butiker i lobbyn, skönhets-/frisörsalong, vattenpolo, volleyboll, vattengympa, aerobics och bordtennis.

Fasta underhållningsprogram finns dag och kväll och inkluderar live-shower, diskotek, bingo och dans.

Dykningsfaciliteter.

På hotellet finns dykcentret Tenerife Divers. Dykcentret erbjuder dykning i poolen utvalda dagar. Det finns ett urval dykkurser att boka sex dagar i veckan inklusive nybörjare, nattdykning och vrakdykning, allt betalas på plats.

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Liknande hotell