Golf Del Sur, Teneriffa

Muthu Royal Park Albatros

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1250 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Det familjevänliga hotellet Muthu Royal Park Albatros erbjuder rymliga lägenheter med balkong eller terrass, där du enkelt kan laga dina egna måltider. Kring anläggningen finns ett överflöd av exotiska blommor och växter bland naturliga klippor. Hotellets naturliga samlingsplats är det fina poolområdet med en stor, uppvärmd lagunliknande pool och en trevlig poolbar där du kan beställa svalkande drycker. För barnen finns en rolig lekplats och en barnklubb som anordnar aktiviteter.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 1 km från hotellet. Lavastrand.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 9 km från Teneriffas södra flygplats och 71 km från Teneriffas norra flygplats.

Boende

Du kan här välja mellan enrumslägenheter (35 kvm stora), tvårumslägenheter (50 kvm), trerumslägenheter (70 kvm) eller juniorsviter (55 kvm). Samtliga har tv, hårtork, strykjärn och balkong eller terrass. De har också en kokvrå med kylskåp, vattenkokare och mikrovågsugn. I trerumslägenheterna och sviterna finns också luftkonditionering.

Mat & dryck

Hotellet har en poolbar och en lobbybar där du kan beställa snacks, lättare rätter och olika sorters drycker. Om du väljer att lägga till måltider så serveras dessa i bufférestaurangen på systerhotellet Grand Muthu Golf Plaza Hotel & Spa, som ligger 200 meter bort. Du får ett armband vid incheckning, som du visar upp vid inträde till hotellet.

Vänligen observera att endast måltider, snacks och drycker ingår på systerhotellet. Faciliteterna är inte tillgängliga för gäster som bor på Muthu Royal Park Albatros.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en fin solterrass med en uppvärmd, lagunliknande utomhuspool med vattenfall och en grundare del för barnen. Här finns också parasoll, solstolar och en jacuzzi, omgivet av en lummig trädgård. Du kan också spela jätteschack och för den golfsugne ligger hotellet mitt emellan två golfbanor. För barnen finns ett lekrum och en barnklubb som anordnar roliga aktiviteter. Internet finns i allmänna utrymmen.

Övriga tjänster

  • Internet

  • Parkering

  • Biluthyrning

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.