Costa Del Silencio, Teneriffa

Palia Don Pedro

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1621 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Palia Don Pedro är ett familjevänligt lägenhetshotell som ligger lugnt beläget med drygt 15 minuters promenad till stranden. På hotellets solterrass finns två pooler, varav en är barnpool. Hotellet har även en bufférestaurang och en poolbar. Du kan även spela biljard, delta i vattengymnastik eller koppla av i tv-rummet. Under juni till september finns en barnklubb som anordnar roliga aktiviteter.

Hur långt är det till närmsta strand?
Närmsta strand ligger 1,5 km från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 12 km från Teneriffas södra flygplats och 76 km från Teneriffas norra flygplats.

Boende
Hotellet erbjuder 130 lägenheter, fördelade på två våningar (utan hiss). Du kan välja mellan att bo i lägenheter med ett, två eller tre rum. Samtliga har tv och balkong eller terrass. Här finns också en kokvrå eller kök med enklare köksutrustning.

Mat & dryck
Här finns en restaurang som serverar frukost, lunch och middag i bufféform. De varma och kalla rätterna består av både internationella och lokala rätter. Du kan välja att bo med All Inclusive. Det finns även en bar där du kan beställa snacks och olika drycker, med eller utan alkohol.

**Om du väljer att bo med All Inclusive tilldelas du ett vristband mot en deposition på 10 euro.**

Aktiviteter, faciliteter & underhållning
På hotellets solterrass finns en sötvattenspool och en separat barnpool. Runt omkring på terrassen finns parasoll och solstolar. Det finns också ett tv-rum samt att du kan spela biljard. Du kan även delta i vattengymnastik och bågskytte. För barn finns en barnklubb som anordnar olika aktiviteter (juni till september) och kvällstid erbjuds underhållning för hela familjen.

Övriga tjänster
- 24-timmarsreception
- Internet
- Tvättservice
- Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan