Costa Del Silencio, Teneriffa

Hotel Palia Don Pedro

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1964 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Palia Don Pedro är ett familjevänligt lägenhetshotell som ligger lugnt beläget med drygt 15 minuters promenad till stranden. På hotellets solterrass finns två pooler, varav en är barnpool. Hotellet har även en bufférestaurang och en poolbar. Under juni till september finns en barnklubb som anordnar roliga aktiviteter.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 1,5 km från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 13 km från Teneriffas södra flygplats och 76 km från Teneriffas norra flygplats.

Boende

Hotellet erbjuder 128 lägenheter, fördelade på flera byggnader med två våningar (utan hiss). Du kan välja mellan att bo i lägenheter med ett eller två rum. Samtliga har tv, telefon och balkong eller terrass. Fläkt finns att tillgå i vardagsrummet.

**Vänligen observera att kokvrån inte har köksutrustning.**

Mat & dryck

Här finns en restaurang som serverar frukost, lunch och middag i bufféform. De varma och kalla rätterna består av både internationella och lokala rätter. Du kan välja att bo med All Inclusive. Det finns även en bar där du kan beställa snacks och olika drycker, med eller utan alkohol.

**Om du väljer att bo med All Inclusive tilldelas du ett vristband mot en deposition på 10 euro.**

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

På hotellets solterrass finns en sötvattenspool och en separat barnpool. Runt omkring på terrassen finns parasoll och solstolar. Det finns också ett tv-rum samt att du kan spela biljard. Mellan juni och september finns en barnklubb som anordnar olika aktiviteter för barnen.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Internet

  • Tvättservice

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.