Costa Del Silencio, Teneriffa

Alborada Ocean Club

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 525 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Här bor du precis vid stranden i Costa del Silencio på den södra delen av Teneriffa. Du bor här i lägenhet, där du enkelt kan laga dina egna måltider, med tillgång till en stor härlig saltvattenspool. Du kan spela bordtennis och biljard, medan barnen kan leka på lekplatsen, bada i barnpoolen eller delta i barnklubbens roliga aktiviteter. Både på dagarna och om kvällarna erbjuder hotellpersonalen underhållning.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger precis vid stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 13 km från Teneriffas södra flygplats och 76 km från Teneriffas norra flygplats.

Boende

Hotellet erbjuder 285 lägenheter med utsikt mot trädgården, poolen eller havet. Du kan välja mellan tvårumslägenheter (55 kvm stora) eller trerumslägenheter (80 kvm). Samtliga har tv, telefon, internet (mot avgift) och balkong eller terrass. Ett kök med kylskåp, vattenkokare och köksutrustning finns även. Städning sker 5 dagar/veckan, handdukar byts 3 dagar/veckan och lakan byts 2 dagar/veckan.

**Observera att hotellet ber om ett betalkort vid incheckning, för att säkerställa att inga skador åsamkas rummet.**

Mat & dryck

I hotellets restaurang serveras frukost, lunch och middag i bufféform. Du kan välja att bo med All Inclusive. Tre kvällar i veckan anordnas också temamiddagar. I hotellets poolbar kan du även beställa snacks, cocktails samt varma och kalla drycker.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

På hotellets solterrass med havsutsikt finns en stor saltvattenspool och en separat barnpool. Runtom på terrassen finns parasoll och solstolar. Ett TV-rum och ett spelrum finns även. Aktiviteter som erbjuds är bordtennis, biljard, brädspel, bågskytte, dart och vattensporter. För barnen finns en lekpark och en barnklubb som anordnar bland annat ansiktsmålning och minidisko. Både dagtid och kvällstid anordnas också underhållning för såväl stora som små.

**Hotellet har hissar/rampar i alla områden av hotellet, men vänligen notera att rampen till restaurangen inte är lämplig för någon som reser ensam med en manuell rullstol.**

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Internet

  • Parkering

  • Biloch cykeluthyrning

  • Varuautomat (dryck)

  • Väckningsservice

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.