Playa De Las Americas, Teneriffa

Vistasur

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 437 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Vistasur erbjuder lägenhetsboende precis vid en av de bästa stränderna i Playa de las Americas. Det strandnära läget kombineras med närheten till ortens huvudgata där ni hittar shopping, barer och restauranger! I lägenheterna finns det plats för upp till 7 personer, vilket gör att hotellet passar perfekt för stora resesällskap. På området finns det pool med en avskild del för barn så att gäster i alla åldrar kan svalka sig.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger precis vid Las Vistas-stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 16 km från Teneriffas södra flygplats och 81 km från Teneriffas norra flygplats.

Boende

Här bor ni i lägenheter med två, tre eller fyra rum. Alla rum har vardagsrum, badrum, hårfön, telefon, tv, takfläkt och balkong. Ni har även kokvrå med kokplattor, vattenkokare, brödrost och kylskåp. Tvårummarna (65 m2) har ett sovrum, trerummarna (75 m2) två sovrum och fyrarummarna (storlek ej tillgängligt) tre sovrum. I fyrarummarna finns även luftkonditionering.

Mat & Dryck

Här finns ingen restaurang eller bar, men ni bor centralt med massvis av restauranger och barer precis utanför hotellet. I er kokvrå kan ni även laga egen mat. Närmsta mataffär ligger 30 meter bort.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Hotellet har en pool med avdelad sektion för barn. Hotellet erbjuder inga aktiviteter men eftersom ni bor så centralt i Playa de las Americas har ni nära till nöjeslivet.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • Wifi (allmänna utrymmen)

  • Internet (via kabel i lägenheterna)

  • Hissar

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.