Aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19 (Coronavirus). Läs mer
Costa Adeje, Teneriffa

Sol Sun Beach

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1506 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Sol Sun Beach har ett utmärkt läge precis på strandpromenaden vid Fanabé-stranden i Costa Adeje. Hotellet är byggt runt en fin lagunliknande pool och en stor solterrass med solstolar och parasoll. På hotellet hittar du även en restaurang, en snackbar vid poolen och en loungebar. Du kan också spela bordtennis och biljard. Dessutom anordnar hotellets personal underhållning i form av shower och livemusik om kvällarna.

Hur långt är det till närmsta strand?
Närmsta strand ligger bara 250 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 20 km från Teneriffas södra flygplats och 83 km från Teneriffas norra flygplats.

Boende
Här bor du i välutrustade lägenheter med privat badrum, kokvrå, tv, internet, telefon, internet och balkong eller terrass.

Mat & dryck
Hotellet har en bufférestaurang som serverar frukost, lunch och middag. Showcooking erbjuds också. Här finns även en snackbar vid poolen och en loungebar där du kan beställa cocktails och andra svalkande drycker.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning
Hotellet har en stor lagunliknande pool med en integrerad barnpool. Runt om på solterrassen finns parasoll och solstolar. Hotellets personal anordnar shower och livemusik om kvällarna. På hotellet finns även möjlighet att spela bordtennis och biljard. Kostnadsfritt internet finns tillgängligt över hotellområdet.

Övriga tjänster
- 24-timmarsreception
- Internet
- Värdeskåp
- Minilivs
- Tvättservice

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.