Costa Adeje, Teneriffa

Hovima Santa Maria

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1525 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

På Hovima Santa Maria i Costa Adeje på Teneriffa bor ni bara 300 meter från stranden, på ett lägenhetshotell med enkla men fräscha rum, två pooler (varav en är uppvärmd under vintern) och en separat barnpool för de små. På hotellet kan ni även spela tennis eller boule. Den engelskspråkiga hotellpersonalen håller i aktivteter för liten som stor under dagen och om kvällarna anordnar de shower och livemusik. De håller även i specifika aktiviteter för barnen i hotellets barnklubb så att de aldrig blir uttråkade. I hotellrestaurangen serveras buffé till frukost och middag.

Costa Adeje är en trevlig semesterort på södra Teneriffa. Här trivs alla möjliga resesällskap med den avslappnade och något exklusiva atmosfären. Ifall ni är ute efter mer pulserande nattliv ligger Playa de las Americas inte långt bort. I Costa Adeje ligger Siam Park – en av världens mest välkända vattenparker.

Hur långt är det till närmsta strand?

Här bor ni bara 300 meter från La Pinta-stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 18 km från Teneriffas södra flygplats och 90 km från Teneriffas norra flygplats.

Boende

På hotell Hovima Santa Maria kan ni välja mellan att bo i enrumslägenheter, tvårumslägenheter eller sviter. Studiorna består av ett kombinerat sovrum, vardagsrum och en kokvrå. I tvårumslägenheterna är sovrummet och vardagsrummet separat. Alla boendealternativ har kokvrå, badrum telefon, värdeskåp (avgift), satellit-tv och balkong. I kokvrån finns bl a kokplattor och kylskåp.

Mat & Dryck

Här finns en restaurang som serverar måltider i bufféform. Du kan välja att bo med All Inclusive. I er kokvrå kan ni även laga egen mat. Hotellet har även en poolbar där du kan beställa olika sorts drycker.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns två pooler, varav den ena är uppvärmd mellan november till mars, samt en separat barnpool. På området kan ni även ägna er åt att spela tennis, bordtennis och biljard. Här finns även ett spelrum. Hotellets engelskspråkiga personal håller i aktiviteter för gäster i alla åldrar om dagarna och om kvällarna bjuds det på shower och livemusik. För barnen finns en barnklubb som förutom lekar och aktiviteter även håller i ett barndisco om eftermiddagarna.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • WiFi (gratis i receptionen, mot avgift i hotellets övriga delar)

  • Internethörna (gratis)

  • Tvättservice

  • Balkong

  • Frisörsalong

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.